Voksing Dame

Gruer du deg for å fjerne hår med voks? Har du erfart vonde og smertefulle behandlinger tidligere? Har du inngrodde hår? Eller har du bare fått nok av barbering?

Ved voksing på følsomme områder brukes kun varm voks med lavt smeltepunkt – noe som fører til en mer komfortabel voksing og minimal irritasjon av huden. I vår salong bruker vi Outback Organics sine fantastiske produkter! Vi bruker både voks og før – etterbehandlings produkter fra dette merket.

Vår stripvoks er utviklet for følsom hud, noe som fører til minimalt ubehag, også på større områder som for eksempel lår og legger.

bestill nå
Voksing Dame

*10% student rabatt på alle behandlinger før kl. 16 man-fre ved framvisning av student bevis. Gjelder ikke ved kombinasjons/pakke behandlinger*

Legger eller lår

320NOK

Legger og lår

520NOK

Armhuler

191NOK

Arm fra albue til hånd

288NOK

Arm fra skulder til hånd

371NOK

Overleppe

145NOK

Hake

145NOK

Overleppe og hake

250NOK

Kinn

145NOK

Nesebor

125NOK

Overleppe, hake + kinn

380NOK

O/leppe, hake + kinn + nesebor

450NOK

Voks av mage

170NOK

Voks av korsrygg

170NOK

Opprydding av bryn med voks

283NOK

Opprydding av bryn med voks og farge

386NOK

Vær oppmerksom på at dersom du har brukt barberhøvel for å fjerne hår tidligere, vil det ta 3-4 voks behandlinger hver 4-6 uke før du får ett helt glatt resultat.

Tips for å få en så behagelig behandling som mulig

 • Skrubb og peel større områder, som for eksempel bena, 24 timer før du besøker oss.
 • Skrubb og peel et par ganger i uken etter behandling for å forhindre inngrodde hår – men vent ca 48 timer etter behandling før du gjør dette. Vi selger skrubbeklut i salongen. Skrubb etterfulgt av en god fuktighetskrem vil gi deg best resultat. Men vær oppmerksom på at dersom du skrubber for ofte, kan dette tørke ut huden, noe som igjen kan forårsake inngrodde hår.
 • Ikke ta sol 24 timer før behandling og vent også i minst 24 timer etter behandling.
 • Unngå badstue og steamdusj i 24 timer etter behandling. Varmen kan irritere huden og føre til rødhet og utslett.
 • Unngå parfymerte produkter på områder som er vokset i inntil 48 timer etter behandling. Dette gjelder også bruk av deodorant.
 • Unngå sminke på voksede områder samme dag som du har hatt behandling.
 • Det er ikke uvanlig at huden fort blir irritabel ved voksing av overleppe og hake. Vær derfor påpasselig med å vaske hendene dine før du tar på disse områdene.
 • Voksing er fjerning av hår fra follikene, noe som oppleves som ett lite ”trauma” for huden. Huden din vil derfor av naturlige årsaker bli rød. Men ved bruk av produktene vi tilbyr, samt ved å følge overnevnte råd, bør huden gå tilbake til normal farge innen 24 timer. Hvis dette mot formodning ikke skulle skje, anbefaler vi at du tar kontakt med lege for en nærmere undersøkelse.

Grunner til at noen ikke bør vokses

I noen tilfeller vil vi ikke kunne tilby voksing. Dette bestemmer vi utfra en faglig vurdering av hva som passer deg. Årsaker til at vi ikke kan vokse deg kan være:

 • Diabetes, som gjør at huden din vil ta lenger tid enn vanlig for å restituere seg.
 • Epilepsi, fordi ubehag under behandlingen kan fremprovosere anfall.
 • Smittsomme hudsykdommer.
 • Overfølsom hud.
 • Sår og arr som ikke er leget gjør at man bør vente minst 6 måneder.
 • Hvis man bruker Acne- eller Steroidekrem på det området man ønsker å vokse, eller har brukt medikamenter mot Acne i løpet av de siste 6 måneder.

Vi krever også samtykke fra foreldre dersom du er under 16 år.