Om oss – Beauty Basics, Bergen

Karen  – Salong eier / kurs leder

Beauty Basics, Bergen eies av Karen Risløw, en engelsk skjønnhetsterapeut som har jobbet innen skjønnhet og velvære siden 2001.

Hun har spesialkompetanse innen voksing. Karen er en svært dyktig lærer som holder kurs på salongen i Bergen og andre salonger i Norge. Hun kurser i full kropps voksing og brasiliansk voksing. Karen er kun tilgjengelig i salongen på mandager.

Henriette – Daglig leder 

Henriette ble utdannet hudterapeut fra Hudpleie instituttet i 2017. Hun er spesialist i intimvoksing. Hun startet hos Beauty Basics i 2018. Henriette er kun tilgjengelig i salongen onsdager.

Betina – Ass. Daglig leder / Sosiale medier ansvarlig 

Betina er utdannet hudterapeut fra Bergen Hudpleieskole i 2013. Hun startet å jobbe hos oss i 2014 og er spesialist innen intimvoksing og LVL vippeløft.

Elin – Terapeut/ Bryns stylist

Elin er utdannet hudterapeut i 2007. Bryn stylist og voks spesialist med mange års erfaring innen intimvoksing.

Lise Marie – Terapeut

Lise Marie er og utdannet hudterapeut fra hudpleie instituttet i 2017. Hun er spesialist på intimvoksing og LVL vippeløft. Lise Marie startet å jobbe hos oss i 2019.

Jessica – Bryn stylist

Jessica er en av våre bryns stylister. Hun er utdannet makeupartist og begynte å jobbe hos oss i 2019.

Juliana – Terapeut 

Juliana er utdanner hudterapeut ved Hudpleie instituttet i Bergen, 2019. Hun er spesialist i intimvoksing og begynte å jobbe hos oss i 2019. Juliana utfører også bryns styling og LVL vippeløft.

Thea – Terapeut

Thea ble utdannet ved Hudpleie Instituttet i 2019, og begynte å jobbe hos oss i 2020. Hun er spesialist i intimvoksing. Thea utfører også bryns styling og LVL vippeløft.

For timebestilling ring: 45199609

bestill nå