Om oss – Beauty Basics, Bergen

Karen  – Daglig Leder / kurs leder

Beauty Basics, Bergen eies av Karen Risløw, en engelsk skjønnhetsterapeut som har jobbet innen skjønnhet og velvære siden 2001.

Hun har spesialkompetanse innen voksing. Karen er en svært dyktig lærer som holder kurs på salongen i Bergen og andre salonger i Norge. Hun kurser i full kropps voksing og brasiliansk voksing. Karen er kun tilgjengelig i salongen på mandager.

Elin – Salong Leder

Elin er utdannet hudterapeut i 2007, og i dag er hun en threading enthusiast, bryn stylist og voks spesialist med mange års erfaring innen intimvoksing.

Betina – Assisterende Salong Leder

Betina er utdannet hudterapeut fra Bergen Hudpleieskole i 2013. Hun startet å jobbe hos oss i 2014 og er spesialist innen intimvoksing og LVL vippeløft.

Henriette – Terapeut/Administrasjon 

Henriette ble utdannet hudterapeut fra Hudpleie instituttet i 2017. Hun er spesialist i intimvoksing, og jobber også med administrasjon.  Hun startet hos Beauty Basics i 2018. Henriette er kun tilgjengelig i salongen onsdager.

Lise Marie – Terapeut

Lise Marie er og utdannet hudterapeut fra hudpleie instituttet i 2017. Hun er spesialist på intimvoksing og LVL vippeløft. Lise Marie startet å jobbe hos oss i 2019.

Jessica – Bryn stylist

Jessica er en av våre bryns stylister. Hun er utdannet makeupartist og begynte å jobbe hos oss i 2019.

Juliana

Juliana er utdanner hudterapeut ved Hudpleie instituttet i Bergen, 2019. Hun er spesialist i intimvoksing og begynte å jobbe hos oss i 2019.

Thea

Thea ble utdannet ved Hudpleie Instituttet i 2019, og begynte å jobbe hos oss i 2020. Hun er spesialist i intimvoksing.

For timebestilling ring: 45199609

bestill nå